23 Mars?

Det var ett tag sedan nu jag skrev något "riktigt" inlägg. Men det händer absolut ingenting i mitt tråkiga liv just nu. Disco-dansen har börjat igen så nu ska jag börja sy min par & singeldräkt. Jag och min danspartner Mattias kommer att köra med svart och lila och massa fina schwarofski (stavar som det låter haha) och glitter. I singeln kommer jag att ha neongrön och svart och åter igen en massa glitter. Jag är så exalterad wiho. Ganska mycket plugg just nu och nationellaproven står på menyn. Vi får se hur det slutar... eller börjar. Måste väl också nämna att den nya "skvallerbloggen" om ungdomarna här i Leksand är en mycket besökt blogg. Min dubbelmoral är enorm. Samtidigt som jag sitter och läser bloggen men högsta intresse och tycker det är mer roande än att kolla på sitt favorit program på TV så tycker jag också att fyfan vad jätteonödigt och töntigt. Så länge jag inte står med kommer jag nog att tycka om bloggen.


Sweet 16 nästa söndag för min del. Är grymt pepp. Min älskade storasyster Hanna kommer upp och tillfredsställer vardagen för mig då. Hoppas bara nu att jag och Jenny åker iväg den 23 Mars och får kolla i globen på min framtida man Bob Dylan. Åh, underbart, underbart och åter igen underbart.


ännu mera frågetecken?

jätteförvirrad. jag kommer att välja natur i leksand. men nu har jag hittat natur i falun (på falufri) med estetisk profil. vart fan ska man gå?

?

att gråta mig själv till sömns varje natt är knappast ett hjälpmedel. men att ha det så här ger mig inget annat alternativ än att just gråta mig själv till sömns. vill bara ha allting kvar, som förut!
"åh jag vill ha dig nu, som jag hade dig förut"

Why do I want you, now that i can't have you?

galet hur snabbt den här låten trängde sig in i min hjärna.

19/1

snart fyller jag 16. jäklar. och här sitter man och önskar att man faktiskt var kvinnan på bilden va?
-sitter i skolan och vill inget hellre än att sova. Och idag börjar all discodans!



You say what?

dagen började inte så bra. ska jag vara ärligt har mina senaste dagar inte varit bra alls, men så får jag läsa detta i dalademokraten. och det gör mig lite stolt över mig själv att all tid jag lägger ner är värd det.

http://www.dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=51822&epslanguage=sv


bad, bad day

dålig upptadering av mig på sistone. börjar tröttna på bloggandet. så jävla trist och internet hemma hos mamma har dött så jag utnyttjar my dadys place. sen är jag så himla emo nu också så jag orkar liksom inte riktigt hänga med.

jobbiga saker just nu.
1. blondinbella är med på lets dance (vill sparka henne)
2. jag är så fruktansvärt trött på allt och alla
3. har ingen som helst ork kvar för någonting
4. en av de viktigaste jag vet kommer faktiskt att "lämna" mig

bra saker just nu.
1. har världens bästa kompisar (typ nästan)
2. dansar förfullt
3. vet inte om känslor är en bra grej men känslor är väl färgglada? jag gillar färg.



ingenting bättre för er en fredag, lördag eller kanske en söndag?
Komma och kolla på "musikalen" jag nämligen är med i;) enjoy!
kolla in 16 januari på http://saragustaafson.bilddagboken.se/

2009

Ett jäkla firande för det nykommande året blev det igår. Vissa stunder var fruktansvärt roliga och vissa stunder var lite mindre roliga. 2008 har verkligen varit ett lärorikt år. Februari, började med att jag fyllde 15 och stack på konfirmationsläger och roade mig med mina vänner (natalie, amanda, sofia & jenny) jag höll fortfarande på och dansade lika illa som jag gör nu. Sedan blev man konfirmerad och det blev sommarlov och jag umgicks mest med Sofia Ljungström. Hitta tillbaka till Madeleine Tell igen och började smått umgås med Cornelia. Jag har inte längre kvar hon som brukade vara min allra bästa vän som jag delade allt med och det är som det är nu, men det är skönt att vi är sams i alla fall. Jag har också blivit fruktansvärt hatad och varit elak mot så jävla många (dock var det bara roligt haha). Dessutom är 15 februari ett datum jag sällan kommer att glömma (haha)! Började hata alla och blev osams med mina närmaste vänner. Men på den vägen hittade jag martin och måns som har förgyllt varenda dag för mig, även fast det finns vissa stunder man bara vill strypa martin och även fast det finns vissa stunder man bara vill bitchslapa måns så är dom två sjukt jävla underbara och skulle inte byta bort dom älsklingarna mot något alls. Men nu är allt frid och fröjd med mina vänner igen och jag suddar ut 2008 och börjar rita på 2009! Gott nytt år /Sara


RSS 2.0