Luke Pritchard

Luke, Luke, Luke. Min älskade Luke. Är han bara inte för underbar? The kooks är sinnessjukt bra, men Luke har en lika vacker röst som lilla sjöjungfrun Ariel, Lika vacker röst som Gud. Nu njuter vi av att han är så ful och töntig så han blir snygg och cool, och så njuter vi bara av att The Kooks borde klassas som ett underbart förjävla bra band.






Never nintendo wii again

Fan alltså. Jag är riktigt glad just nu. Jag är förbannat lycklig över att jag har fått en data för tillfället på rummet, eftersom våran andra dator fick viruts så under en lång period har jag fått lov att sitta på mitt lillebrors nintendo wii som värsta nörden. Men nu, nu har jag en data och ajg är väl lite lagomt lycklig dårå som sagt :D! Det är halloween och allt nu också så det lär väl bli en ganska händelserik helg i alla fall. Annars blir jag besviken. Bara för jag är så happy ska jag dlöea med mig av en fantastisk låt. Nämligen The Kooks med Give in. Lyssna&Njut.

Natalie, the f.d "buzz king"

Inatt sov jag hos Natalie (som jag förövrigt tycker är en liten ?slampa?) haha, det var nog alldeles för internt för att övriga läsare ska kunna förstå och roa sig minst lika mycket som jag gör.  Igår så träffade vi några randoms i limhagen som kallade sig Svante och "RetroMackan". Sedan spelade vi buzz, och Natalie som då kallas (eller nu borde man rättare sagt säga att hon kallades) efetrsom jag för första gången besegrade buzz kingen Natta, helt jävla sinnes sjukt. Vann på en utslagningsfråga eftersom det var så jävla jämnt. Inatt kommer jag kunna sova ovaggat.

Datorn har fortfarande virus så det lär bli Nintendo Wii Ebuddy ett antal dagar till!

Idol 2008

Har precis kollat på idol reprisen. Måste säga att Idol 2008 har de bästa top 11 finalisterna någonsin. Och Anna Bergendahl med Nothing compares 2 U kan vara det sjukaste. Jag gråter väldigt sällan men nu kunde jag fan inte hålla mig. Hon är en av dom bästa jag har hört.

?

Har inte en janne om vem "retrocrewsmackan" är, men han verkar älska min blogg i varje fall (även fast han endast kommenterar elaka kommentarer) ;) Egentligen har jag ingen aning om vilka och vad retrocrew står och är för något?;) så Svante (Svante är förövrigt den roligaste och sjukaste men ack den härligaste människan;) ) men läser du detta så snälla, ge mig en förklaring! tack på förhand /yours only S;)

Pannkakor med sylt på

Får väl passa på att skriva lite när jag sitter inne på en av skolans datorer. Fan vad otroligt kul jag har haft denna skolvecka, men det finns ännu mer att se fram imot. Bjuder på denna låt som har spelats dag ut och dag in i klassrummet och i matsalen.



Jag har alltid rätt

Jag har alltid rätt och ni idioter som kommer tycka motsattsen nu kan lika gärna gå och dö eller liknande. Såhär är det. Johan Palm är den fulaste, sämstaste, fittigaste idioten som vistas i idol. Jag ser hellre baladalidala kinesen uppträda än Johan Palm för fan Igår tävlade jag i dans (disco) i Falun. I singel tog jag mig ända till final men slutade på en 6 plats av 45 stycken. MEN... i par tog vi hem silvret (jag och min pardisco partner mattias förstås). Tog prick i både par och singel, så lite nöjd är jag allt :)

Lars Eriksson - Hey ho the road is long

nu har alldeles för många klagat på att jag inte har skrivit ett inlägg på länge, och orsaken till det stora problemet lyder såhär: Min kassa dator har fått virus så jag sitter inne på lillebrorsans nintendo wii. Jag vet... det låter lika sinnes som det är. Hoppas att en teknisk gubbe med glasögon och ett skägg som han odlat i cirka tre år kan rädda min ner smittade dator.

RSS 2.0