Coldplay Globen 18/9

Är hemma nu ifrån fyra dagars stockholms resa. Vi åkte dit för att kolla på Coldplay, vilket är det bästa jag gjort i hela mitt liv. Chris Martinär underbar. Ursäkta våra fina sångröster, eller sång och sång. Vi skrek mest!


Coldplay

Idag tar jag tillbaka det förra inlägget med allt snack om att jag vill vara som törnrosa. För just nu finns det kanske inte en enda människa jag hellre skulle vilja vara än mig själv. För alla pussys och sopor och idioter, jag, Sara Electra Gustafsson ska på Coldplay imorgon med älsklingen Maddemus (http://madeleinetell.blogg.se). Och INGET, kan få mig att må bättre. Strax drar jag troligen med sista tåget till el stockholmó:)
PUSSSSSSSSSSSSSS

/super glad sara

The script - The man who can't be moved

Just nu önskar jag att jag var törnrosa och sov i hundra år. Tyvärr har jag inte någon spinnrock och inte heller vet jag en villig prins från ingenstans som kan rida och hoppa in genom fönstret och kyssa mig efter dem hundra åren jag har sovit. (Jag bor tyvärr inte heller i ett slott eller liknande). Allt är verkligen bak och fram och upp och ner och in och ut och bara helt, helt, helt jävla fel. Så less och pissed och jag vet inte vad. Men jag ska försöka dra på smilbanden ändå så ni får se ett leende. Men sånt är livet, eller hur? Och om inget kul händer mig denna månad eller helg, så blir jag ledsen på riktigt.


Hel knasig tjej, men så jävla skön. Ungefär lite som jag haha;)
Kate Bush - Wuthering Height


Fyra plus en är lika med fem

Natalie, Sara Amanda och längst fram Sofia

haha, jenny då.

Tittat på lite smått på tryck man kan ha på klasströjan när man går ut 9an.
Vi har hittat två som ligger högst upp, riktigt sköna;)

1. "Vi firar med ett skjut att 9A gått ut"
2. "Fem IGn är flera än Fyra MVGn"

CCS - Music is my hot, hot sex

Nu är det äntligen fredag IGEN, tiden bara rinner iväg. Idag när jag kom hem så gick jag direkt till postlådan (för nu har jag blivit så stor så det händer att jag får kanske minst fyra brev i månaden;) ) Och gissa vad? Idag hade jag fått brev om gymnasium val ifrån Mora. Jag vågade först inte öppna för jag tänkte, vad fan i hela helvete är detta? Men jag har ju bara blivit "stor", det känns helt sjukt att tiden kan rinna iväg så fort. Kändes som jag nyss slutade 6an och grät till döds för att Sveriges bästa klass skulle splittras. Och nu står jag här och om inte alls så jätte lång tid, mindre än ett år till och med så ska jag välja gymnasium. Kanske inte sådan stor grej, men ett stort steg.


Den nya juryn har hjärnor plus smak

Jag vågar till och med säga att dem här är bättre än Amanda Jenssen.

1,Anna Bergendahl - Have a heart
(lite fult när hon går ner till dom mörka tonerna, annars är hon guden)
2, Lars Eriksson - It aint me babe plus egen låt
3, Hanna Antonsson - Egen låt 
(Har tyvärr ingen film med henne från youtube så har en
länk ni MÅSTE klicka på.
 
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.601521 )
Tror tyvärr inte Hanna kom vidare heller, vilket gör mig sugen på att skjuta
juryn lite grann så dom bara får känna smärta)


S


Natalie Sofia Amanda & Jenny

SJ ÄR FITTOR.
Godnatt & puss, jätte trött och det är ännu
en skoldag imorgon med, enda till 15.40. Slaveri!


RSS 2.0