När man skäms över sitt land

Alltså allvarligt. Hahahahaha? vad är detta? jag har suttit och skrattat i en timme, det är ungefär lika länge som jag har tryckt om och om och om igen för att kunna få se detta klipp. Vad har människan för fel? Nu säger jag inte bara det här för att jag absolut avskyr Johan Palm. Jag säger det för att den här tjejen tycker jag nu mera synd om eftersom exakt alla kompisar i hennes närhet kommer att flytta till ett annat land.

Kommentarer
Postat av: Martin Falck

Lite kul att hon säger att hon inte tänkte nånting, hur kommer det sig? Måste vara av någon konstig anledning, typ som att hon vore körd. Sen att självaste emodrottningen Johan Palm säger att det är sjukt att någon kan tycka om honom är inget man inte kan bestrida. Sjuk tjej, bra video för barnbarnen.

2008-12-14 @ 05:34:03
Postat av: Martin igen

förresten så är det sant att hon ska bjuda ALLA sina vänner på en dunder, mega, bauta fest. Johan Palm lär dock inte vara närvarande!

2008-12-14 @ 05:35:31
Postat av: Sara G

känns som att du slängde en liten pik på mig där i början;) men hur som helst så kan man ju ingenting annat än samtycka. att hon är körd, han är emodrottning och hennes stora fest som säkert kommer att inträffa. och varför hon ska ha den där festen kan man ju undra? hon har absolut ingenting att fira, snarare som att hon borde ha en emofest där hon sitter i ett hörn och gråter eftersom alla hennes kompisar skäms över att hon tex. sa att hon älskar johan mer än sin familj!

2008-12-14 @ 11:00:25
URL: http://saragustafssonen.blogg.se/
Postat av: sofia

hahahAHHAHAHAHAHAHAHAHAHa

alltså fyfan jag avlider! faen vilken fucked up tjej. faktiskt SKÄMMIGT;) hhahahahahahahhahahahahahaha

2008-12-14 @ 11:57:14
URL: http://sofialjungstrom.blogg.se/
Postat av: M

sv: haha :) va kul:) känner du honom bra? btw filmen eller snarare tjejen är sjuk heeelt sjuk

2008-12-14 @ 15:43:14
URL: http://malinknuutz.blogg.se/
Postat av: annisen

hahahaha, jag tror jag satt i två timmar och garva åt detta. Det är bara stört, och det värsta är att hon inte spelar, eller om nu fjortisjäveln gjorde det så gör hon det bra.. hahahahah! btw saknar jag dig saris:)

2008-12-14 @ 22:32:19
URL: http://annastenhols.devote.se
Postat av: Lisa

HAHAHA! Hade jag varit herr Palm så hade jag smällt till henne;)

2008-12-24 @ 13:17:31
URL: http://picturesofme.blogg.se/
Postat av: S

Alltså ... ja det är lite efter och det är itne första gången jag ser den här videon men jag vill ändå säga VAFAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Vill egentligen skrika ut det, men orkar inte när klockan är 23:20 och man är påväg i sängs hihi gonatt

2009-01-11 @ 23:18:50
URL: http://retrocrew.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0